Galeria fotografii (110 zdjęć)
[gallery size="full" bgs_gallery_type="slider" ids="554274,554275,554276,554277,554278,554279,554280,554281,554282,554283,554284,554285,554286,554287,554288,554289,554290,554291,554292,554293,554294,554295,554296,554297,554298,554299,554300,554301,554302,554303,554304,554305,554306,554307,554308,554309,554310,554311,554312,554313,554314,554315,554316,554317,554318,554319,554320,554321,554322,554323,554324,554325,554326,554327,554328,554329,554330,554331,554332,554333,554334,554335,554336,554337,554338,554339,554340,554341,554342,554343,554344,554345,554346,554347,554348,554349,554350,554351,554352,554353,554354,554355,554356,554357,554358,554359,554360,554361,554362,554363,554364,554365,554366,554367,554368,554369,554370,554371,554372,554373,554374"] Dzięki Funduszowi Promocji Mięsa Wieprzowego na Festiwalu Kultur w Biłgoraju można było bezpłatnie spróbować wieprzowych przysmaków. Były także słodkości dla dzieci, ciasteczka i babeczki w kształcie świnek. Odbył się też pokaz kulinarny wieprzowiny szarpanej. Wszystko to było przyrządzone przez znakomitych kucharzy: Francuza Clande Durand oraz Agnieszkę Przybut-Durand. Wieczorem odbyły się koncerty m.in. gości ze Słowacji oraz Chorwacji.reklama
Komentarze (0)